Tot uw grote schrik komt u ineens tot de ontdekking dat u uw sleutels kwijt bent. U heeft overal gekeken, maar u kunt ze echt niet meer vinden. Wat nu? Hoe komt u nu uw auto in en hoe komt u uw woning weer in? Slotenmaker Rotterdam Zuid heeft de oplossing!

Hulp is nabij

Bel ons noodnummer, op ieder moment van iedere dag, 24 uur per dag. U krijgt direct een van onze ervaren monteurs aan de lijn. Hij zal met een paar eenvoudige vragen een helder beeld proberen te krijgen van uw probleem, en zal direct gaan werken aan een oplossing. Binnen een half uur is hij bij u ter plaatse, altijd voorzien van de juiste gereedschappen, onderdelen en kennis.

Ieder slot snel geopend

Of het nu gaat om uw fietsslot, autoslot, deurslot of raamslot: onze slotenmakers weten er wel raad mee. Als u zich kunt legitimeren als eigenaar van de fiets, de auto, of de woning, dan helpt onze specialist u snel uit de brand. U zult begrijpen dat die legitimatie noodzakelijk is, omdat we het de leden van het dievengilde niet makkelijker willen maken om hun slag te slaan!

Sleutel aan binnenkant deur

Een vaak gebruikte manier van extra beveiliging van uw voordeur is het aan de binnenkant steken van een sleutel. Zo kan er vanaf de buitenkant geen sleutel meer bij. Minder fijn als u aan de buitenkant van de deur staat, en uw sleutel zich aan de binnenkant van die afgesloten deur bevindt! Gooi nog geen raampje in, of breek uw deur nog niet open! Als u ons 24-uurs servicenummer belt dan staat er binnen een half uur een medewerker bij u op de stoep die u zonder schade aan ramen of deuren weer snel binnen helpt.

Vlotte service voor een redelijk tarief

Onze tarieven zijn altijd helder. Bij ons staat u niet ineens voor onverwacht hoge onkosten. Vooraf hoort u wat u kwijt bent voor uw klus. Wel zo eerlijk, toch?