Betaalmethode:

Hieronder staat aangegeven hoe je het bedrag naar het juiste rekeningnummer kunt overboeken:

Als je bij ons een bestelling plaatst, krijg je direct een email in je mailbox. Daar staat het aangegeven rekeningnummer waarnaar je het kunt overmaken. Doe dit echter wel, anders sturen we je geen pakketje op. 

Dit doe je door in je bank app het bedrag over te maken naar het aangegeven rekening nummer dat in de email staat. 

Zodra je een bestelling plaatst, heb je 7 dagen de tijd om het aangegeven bedrag over te maken. Na die 7 dagen annuleren we de order. Als je een vraag hebt zijn we altijd bereikbaar via Instagram.  

We kunnen ook een tikkie of betaalverzoek sturen, stuur dan een dm naar ons Instagram account @Mivido.studio.  

Verzendkosten:

De verzendkosten verschillen in kg.

Sieraden worden via een brievenbus pakketje verzonden. Deze bestelling kunnen we dus niet volgen. Bij kleding items worden de pakketjes wel verzonden via het postkantoor. Daarom worden de verzendkosten ook duurder. 

Levertijd:

We versturen je pakketje binnen 1-3 dagen, dit ligt aan de drukte. Helaas hebben wij geen zicht op wanneer post NL levert. Wanneer wij de pakketjes hebben ingeleverd, zijn wij niet meer aanspreekbaar voor vertraging van je bestelling.

Retourneren:

Als je je toch bedenkt of iets past niet, kun je het item retourneren mits het in een goede staat is. Het mag dus niet gedragen zijn. Je kan dit doen door ons een dm op instagram te sturen of een email naar studio2anddo@gmail.com.

Sieraden kunnen niet geretourneerd worden vanwege de hygiëne. 

Kosten voor retourneren:

Retourneren is geheel op eigen kosten.

Fouten van Post NL:

Wij zijn niet aansprakelijk voor kwijtgeraakte pakketjes, en of beschadigen die gebeurd zijn tijdens het verzenden en andere fouten van Post NL.

Wasvoorschriften kleding:

Koud wassen, of max 30 graden, binnenste buiten.

Geen droger. 

Met strijken: vermijdt het ontwerp op het shirt of trui. 

Gebruiksvoorschrift sieraden:

99% van onze sieraden zijn gemaakt van stainless steel. Dit betekend dat je er mee kan douchen, zwemmen etc. Toch raden wij aan om het contact met water te vermijden zodat je zo lang mogelijk van je sieraad kunt genieten. Zodra je sieraad toch wel verkleurd, zijn we daar niet aansprakelijk voor. Een paar items verschillen dus let op de beschrijving wanneer je een product bij ons koopt.

Voor meer vragen hierover kun je ons een DM sturen via insta @mivido.studio of een mail naar studio2anddo@gmail.com