Welkom bij mijn creatieve studio! Mijn naam is Dominique of beter gezegd: Do. Ik ben 19 jaren jong en woon in het altijd gezellige Delfgauw. Dit jaar ben ik afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum als Grafisch Ontwerper. Gedurende mijn opleiding heb ik veel stage gelopen en daarmee veel ervaring opgedaan maar nu is het tijd om zelf te knallen. Voila! Say hi to: Do Joan Branding.

Al van jongs af aan kriebelt het om de creativiteit in mij verder te ontwikkelen. Ik maak magazines, ontwerp heel veel en ik schets er op los! Deze passie, die ik ondertussen goed heb ontwikkeld vanwege mijn opleiding, uit zich in al mijn ontwerpen en projecten. Van het brainstormen naar het opleveren van het eindontwerp, elke stap van het designproces voer ik uit met grote toewijding en aandacht. Ik creëer en realiseer allerlei toffe projecten. Denk aan logo’s, branding, volledige huisstijlen, en kan ik je helpen met groeien op social media. Hoe groter de uitdaging, hoe toffer ik het vind!

Dusss... ben jij op zoek naar een creatieve mind die een frisse blik werpt over jouw bedrijf? Of wil je gewoon even sparren onder het genot van een kop koffie of fris? Lets meet